Sociale Kaart Heilig Landstichting

versie 2023-01

Zorg en Welzijn

Sociaal Team Berg en Dal. Heeft u vragen over zorg, hulp of ondersteuning? Loopt het in uw leven even niet zo lekker en heeft u behoefte aan een luisterend oor? Het Sociaal Team is er voor iedereen die er zelf even niet uitkomt en ondersteuning nodig heeft. U kunt bij het Sociaal Team terecht als u bijvoorbeeld een vraag heeft over de opvoeding van uw kinderen. Of als u geldproblemen heeft. Maar ook als u hulp nodig heeft bij het huishouden. Of als u een leuke dagbesteding zoekt of anderen wilt helpen. In het Sociaal Team werken mensen met verschillende specialismes op gebied van zorg en welzijn. Zoals de wijkverpleegkundige, maatschappelijk werker, opbouwwerker en Wmo-consulent.
Website: Sociaal Team Berg & Dal
E-mail: sociaalteam@bergendal.nl of via het contactformulier op de website

Forte Welzijn is een organisatie voor sociaal werk in de gemeenten Berg en Dal en Overbetuwe. Je bent er welkom met vragen over je welzijn of als je iets voor een ander wilt doen.
Website: Forte Welzijn

Ondersteuning voor mantelzorgers.Je kunt bij Mantelzorg Berg en Dal terecht met je verhaal en vragen op allerlei terrein als je zorgt voor iemand die chronisch ziek is, of een beperking heeft. Dat kunnen je ouders zijn, broer of zus, je partners of je kind. Of voor iemand in je buurt. We bieden informatie en advies, ondersteuning en ontspanning. Iedereen is welkom, van jong tot oud.
Website: Mantelzorg Berg en Dal
E-mail: Mantelzorg Berg en Dal 

Thuisservice.Voor aanvullende mantelzorg, gezelschap, begeleiding, ondersteuning in en om huis of bij persoonlijke verzorging geven we hieronder een paar opties:
Home Instead
VoorZorgThuis
Saar aan Huis 

Verzorging & Verpleging

Actief Zorg Gemeente Berg en Dal: voor verzorging en verpleging, huishoudelijke hulp, en begeleiding.
Website: Actief Zorg Thuiszorg in Berg en Dal 

Buurtzorg Nijmegen, team Brakkenstein e.o., is een wijkverpleegkundig team.
Website: Buurtzorgteam Brakkenstein 

Veiligheid en Buurtpreventie

Wijkagent
neem contact op met: Monique Boy-Postema 

Whatsapp Buurtpreventie
Info en aanmelden via: BeheerderBuurtpreventiegroepHL@gmail.com