De Oorschelp is een uitgave van de dorpsvereniging en wordt bezorgd op alle adressen in Heilig Landstichting.

De Oorschelp verschijnt vier keer per jaar en bevat nieuws voor en over het dorp en berichten van belang voor de dorpsbewoners. Ook krijgen nieuwe inwoners de gelegenheid zich voor te stellen.

De Oorschelp heeft per juni 2019 een restyling gekregen. Met dank aan Jan Lücker van onze redactie voor zijn creativiteit en professionaliteit bij het ontwerp van de Nieuwe Oorschelp.

De naam Oorschelp is bedacht door Hans Cramer. Hans kwam op deze naam door de volgende anekdote: “Begin tachtiger jaren meldde de Volkskrant over de heer Dries van Agt, destijds minister-president en woonachtig in Heilig Landstichting, dat hij altijd zo goed geinformeerd was, omdat hij in de Oorschelp van de Heer woonde”.

Het logo van de Oorschelp is ontworpen door Koen Broersma.

Wim de Vries, hoofdredacteur
Marleen Moggré:
Jan Lucker, vormgeving
Miep Thuijls
Jan de Koning
Caroline Wienen-Poos (namens bestuur dorpsvereniging)

Redactieadres

Andreaslaan 29, 6564AS Heilig Landstichting.

Hier vindt u alle voorgaande edities in PDF formaat