Digitale oppascentrale

logo oppascentrale

Komt dit je bekend voor? Je wilt samen wel eens een avondje uit, maar je kent geen oppas in de buurt. Je gaat alleen naar de ouderavond omdat je enige oppas niet kan komen. Of: je wilt juist met oppassen in de buurt wat bijverdienen, maar hoe pak je dat aan?

De oppascentrale

Voortaan is er een antwoord op al deze vraagstukken: de digitale oppascentrale!

De oppascentrale zorgt er voor dat oppassen en oppasgezinnen uit Heilig Landstichting elkaar gemakkelijker kunnen vinden.

Hoe werkt het?

• Wij zetten jullie gegevens in het bestand van de oppascentrale. Jullie krijgen vervolgens van ons een mail met instructies over hoe je bij de lijsten met oppasgezinnen en oppassen kunt komen.
  • Alleen degenen die zich aanmelden hebben toegang tot deze gegevens. Verdere afspraken maken jullie natuurlijk zelf.

Aanmelden

Woon je in Heilig Landstichting en zoek je een oppas, of ben je 14 jaar of ouder en wil je graag oppassen? Meld je nu aan!

Dit kan door een mail te sturen naar oppas@dorpsverenigingheiliglandstichting.nl

Vermeld hierin in ieder geval je naam, adres, telefoon/email en, indien van toepassing, de naam en geboortedatum van de kinderen.