Nieuwsbrief Oorschelp

De Oorschelp

De Oorschelp is een uitgave van de dorpsvereniging Heilig Landstichting en wordt bezorgd op alle adressen in Heilig Landstichting. De Oorschelp verschijnt vier keer per jaar. De Nieuwsbrief bevat nieuws voor en over het dorp, berichten van belang voor de dorpsbewoners en de agenda.

De Redactie

De redactie van de Oorschelp is op het ogenblik als volgt samengesteld:

Maria Quant: mwaquant@hotmail.com (hoofdredacteur)
Marleen Moggré: mm_moggre@care2.com
Jan Lucker:            info@kekdnl.nl
Odette Wolbert:   philip.odette@gmail.com

Redactieadres: Andreaslaan 9, 6564AS Heilig Landstichting, T: 323 06 82

We zoeken nog redacteurs voor de Oorschelp en de website.
Wie kan een handje komen helpen bij het uitgeven van de Oorschelp of vindt het leuk om een website te redigeren? Wij zoeken nog 1 of 2 redactieleden. Graag ook iemand die verstand heeft van of ideeën heeft over een originele opmaak. Informatie bij een van de redactieleden.

Waar komt de naam Oorschelp vandaan?

De naam Oorschelp is bedacht door Hans Cramer. Hans kwam op deze naam door de volgende anekdote: “Begin tachtiger jaren meldde de Volkskrant over de heer Dries van Agt, destijds minister-president en woonachtig in Heilig Landstichting, dat hij altijd zo goed geinformeerd was, omdat hij in de Oorschelp van de Heer woonde”.

Het prachtige logo van de Oorschelp is ontworpen door Koen Broersma.

Hoofdredacteur: Maria Quant, Andreaslaan 9, 6564 AS, Heilig Landstichting, Tel: 3230682.
e-mail: mwaquant@hotmail.com

Hieronder vindt u de ingangen naar alle verschenen nieuwsbrieven in PDF-formaat.

Oorschelp nr 42 verschijnt in Maart 2017