Het Bestuur van de Dorpsvereniging houdt zich o.a. ook bezig met de Veiligheid in meerdere opzichten.

Persoonlijke veiligheid:
Buurtwhatssapp is hier een goed voorbeeld van.
Tom Smit beheert deze Buurtwhatssapp. Neem contact op met Tom Smit wanneer je toegevoegd wilt worden
aan onze Buurtwhatssapp.

Wij onderhouden contact met de wijkagent.
Hij publiceert op zijn pagina op deze site relevante informatie en deelt digitale brochures.
Ook veilig verkeer is een item dat we belangrijk vinden: snelheidsreductie, veilig oversteken op de Nijmeegsebaan naar de Andreaslaan, goede trottoirs, etc.

Openbare ruimte

Op 4 oktober jl. heeft een buurtschouw plaatsgevonden waarbij de beheerder Openbare Ruimte, Bram Kerkhoff, aanwezig was. We hebben een aantal acties benoemd en gaan deze i.o.m. Gemeente Berg en Dal uitvoeren.
Ook in het voorjaar 2020 gaan we opnieuw een buurtschouw doen waarin je ook  jouw opmerkingen m.b.t. veiligheid, en openbare ruimte kunt inbrengen door mee te lopen. Hou het Oorbelletje en de website in de gaten t.z.t.!

Heb je een vraag of wens m.b.t. de (verkeers) veiligheid?
Meld het aan de dorpsvereniging.
Samen krijgen we zaken voor elkaar !

Email: dorpsvereniging@gmail.com