Zendo geopend in Cultuurpark Orientalis

Op 2 oktober opende de nieuwe Zendo op Orientalis zijn deuren. De Zendo is een centrum voor meditatie, een plek waar je tot rust komt en reflecteert, waar je tijd neemt voor jezelf met een kop koffie en een goed boek na een wandeling op Orientalis. En als je verdieping zoekt, kun je hier waardevolle en soms pittige inzichten op doen. Inspiratie waarmee je van waarde bent voor jezelf, je omgeving, en de wereld.

De Zendo is gevestigd in het gebouw direct bij de ingang van Orientalis. Dank zij de tomeloze inzet en het vertrouwen op het slagen van het plan van de initiatiefnemers, Lotte en Mischa, zijn er enkele sfeervolle ruimtes gecreëerd voor meditatie, cursussen, lezingen en gesprekken. 

Zo’n 100 mensen woonden de opening bij, waar onder andere Dick Verstegen, Mischa Beliën en Nico Tydeman (Niko Tenko roshi) korte inleidingen en toelichtingen gaven op de nieuwe Zendo. Samen met hun partners, het Han Fortman Centrum en Didie Retreats start meteen al op de derde oktober een weekprogramma met meditaties, yogabijeenkomsten en Mindfulnesscursussen.

Meer informatie en een programmaoverzicht vind je hier

Eerste ervaring van meester Dick Verstegen in de Zendo