Verkiezing naam dorpshuis

Je stem uitbrengen kan tot uiterlijk 28 september 10 uur via deze hyperlink.

Toelichting: In de vorige Oorschelp schreven we de prijsvraag uit:

“Hoe gaat ons nieuwe dorpshuis heten”

Dat leverde een mooi aantal reacties op, 23 in totaal.
Van jong tot oud stuurde ons een hele bloemlezing aan suggesties.

Inspiratie voor de nieuwe naam kent soms een historische invalshoek, zijn een parodie op of wil uitdrukking geven aan de functie van het verbinden van alle bewoners binnen ons dorp. Anderen zijn gehecht aan de traditionele naamgeving en willen die lijn voortzetten. Kortom er valt wat te kiezen!

We legden alle suggesties voor aan de vrijwilligers van het exploitatieteam en vroegen hen de vijf meest aansprekende namen te selecteren. Die vijf namen voor het dorpshuis brengen we in stemming waarbij we alle leden van de dorpsvereniging raadplegen.

Tijdens de burendag op 28 september om 11.00 uur wordt ons verbouwde dorpshuis in gebruik genomen.
Ook wordt bekend gemaakt welke naam ons dorpshuis in de toekomst zal dragen!
De winnaar van de prijsvraag wordt uitgenodigd de openingshandeling te verrichten.