Ondernemers HLS netwerken in De Bosduivel iedere 1e vrijdagmiddag van de maand!

We starten weer opnieuw op met ons Ondernemersnetwerk Heilig Landstichting!

U kunt zich niet meer inschrijven voor de bijeenkomst van 3 september.

Heb je een (kleine) onderneming of ben je ZZP-er?
Dan ben je van harte welkom op vrijdagmiddag 1 oktober 2021 van 17.00 uur tot 19.00 uur.

De Dorpsvereniging organiseert deze maandelijks terugkerende korte netwerkbijeenkomst voor ondernemers uit ons dorp.
Het lijkt ons goed om van elkaar te horen wat je doet en vooral ook waarbij we elkaar kunnen helpen!
We vragen tevoren aan 1 of 2 deelnemers om iets over hun onderneming of een thema te presenteren,

De eerste bijeenkomsten van vóór de pandemie waren heel gezellig en geslaagd!
Weet je nog nieuwe ondernemers uit HLS? Nodig ze dan uit voor het netwerk!

Aansluitend zal er om 18.00 uur een gezamenlijke maaltijd zijn (gratis voor de netwerkdeelnemers) waarbij de gezinsleden en verder iedereen uit ons dorp die daar zin in heeft bij kan aansluiten: het zogenoemde “Duivelspotje”.
Aanschuiven om 18.00 uur kost  € 5,00 p.p. en voor kinderen € 2,50.

Meld je meteen aan via de website door jouw naam, email-adres en naam van de onderneming via de website van de Dorpsvereniging door te geven.

HLS onderneemt in De Bosduivel

Voor wie bedoeld: voor (kleine) ondernemers en ZZP-ers die in HLS wonen en/of werken.
Waar: De Bosduivel
Wanneer: vrijdagmiddag 1 oktober 2021 van 17.00 uur tot 19.00 uur (inclusief gezamenlijke maaltijd)
en verder iedere 1e vrijdag van de maand.
Aanmelden vóór 27 september a.s. via onze website: www.dorpsverenigingheiliglandstichting.nl  en dan klikken op het evenement “Ondernemers netwerken in HLS iedere 1e vrijdag van de maand”
Bijdrage: € 5,00

U bent van harte uitgenodigd!

PS U Kunt zich niet meer inschrijven voor de bijeenkomst van 3 september.

Dorpsvereniging Heilig Landstichting
Tom Smit,