Ondernemers HLS netwerken in De Bosduivel iedere 1e vrijdagmiddag van de maand!

We starten weer opnieuw op met ons Ondernemersnetwerk Heilig Landstichting!

Heb je een (kleine) onderneming of ben je ZZP-er?
Dan ben je van harte welkom op vrijdagmiddag 5 november 2021 van 17.00 uur tot 18.00 uur.

De Dorpsvereniging organiseert deze maandelijks terugkerende korte netwerkbijeenkomst voor ondernemers uit ons dorp.
Het lijkt ons goed om van elkaar te horen wat je doet en vooral ook waarbij we elkaar kunnen helpen!
We vragen tevoren aan een van de deelnemers om iets over hun onderneming te komen vertellen of een thema te presenteren,

De eerste bijeenkomsten van vóór de pandemie waren heel gezellig en geslaagd!
Weet je nog nieuwe ondernemers uit HLS? Nodig ze dan uit voor dit netwerk!

Aansluitend zal er om 18.00 uur een gezamenlijke maaltijd zijn (gratis voor de netwerkdeelnemers) waarbij de gezinsleden en verder iedereen uit ons dorp die daar zin in heeft bij kan aansluiten: het zogenoemde “Duivelspotje”.
Aanschuiven om 18.00 uur kost  € 5,00 p.p. en voor kinderen € 2,50.

Meld je meteen aan via de website door jouw naam, email-adres en naam van de onderneming via de website van de Dorpsvereniging door te geven.

HLS onderneemt in De Bosduivel

Voor wie bedoeld: voor (kleine) ondernemers en ZZP-ers die in HLS wonen en/of werken.
Waar: De Bosduivel
Wanneer: vrijdagmiddag 5 november van 17.00 uur tot 18.00 uur
en verder iedere 1e vrijdag van de maand.
Aansluitend kun je aanschuiven voor het Duivelspotje, de maandelijkse maaltijd voor alle dorpsbewoners die het gezellig vinden om  bij te praten en samen het weekend te starten.
Aanmelden en mogelijkheid tot betaling tot een week voor aanvang hieronder.
Bijdrage: € 5,00

U bent van harte uitgenodigd!

Dorpsvereniging Heilig Landstichting
Tom Smit,