Nieuws over onze BIEB in het Dorpshuis

Wat is het al lang geleden dat Joost Meuwese de boekenkasten voor de Bieb heeft getimmerd en Dries van Agt de Bieb geopend heeft. 
Ondertussen zijn er heel veel boeken gedoneerd en heel veel dorpsbewoners hebben hier gebruik van kunnen maken.

We hebben een actieve Bieb-commissie die onlangs de draad weer heeft opgepakt.
Veel oude boeken zijn verwijderd, de planken schoongemaakt en we zijn nu bezig er weer systeem in te krijgen en de boeken te categoriseren en op alfabet te zetten.

We krijgen vaak de vraag: Wanneer is de Bieb open? Op dit moment is er veel gaande  in de Bosduivel en is er bijna dagelijks wel iemand van het beheer aanwezig en verder is de Bieb open als er activiteiten zijn. Dus kijk op de website van de dorpsvereniging of er activiteiten zijn. Zo ja dan kunt u naar binnen. In de boekenkast ligt een schrift waarin u de titel van het boek en uw naam en telefoonnummer in kunt schrijven.

Als u uw boekenkasten wilt opschonen of u gaat verhuizen dan kunt u bij ons uw boeken kwijt. De boeken moeten actueel zijn en in prima staat verkeren.
U kunt bellen naar Margreet Mooren, 06-45541612, en dan kom ik graag even bij u langs om te kijken of we de boeken kunnen gebruiken en neem ik ze mee.

 

De Bieb-commissie:

Marion de Jonge

Loes Boerboom

Christianne  de Meijer

Lies van Campen

Margreet Mooren