KERSTPROGRAMMA 2022

De kersttijd is in aantocht. In Heilig Landstichting worden dan traditiegetrouw diverse ontmoetingen en vieringen georganiseerd. Hieronder een overzicht.

Dinsdag 13 december, 14:00-17:00 uur: Advents- en Kerstviering voor ouderen en zieken van Berg en Dal en Heilig Landstichting. Deze traditionele bijeenkomst begint met een feestelijke koffietafel in de Taborkapel. Daarna een viering rond het altaar in de kerk, opgeluisterd door ons Gemengd Koor. Wilt u er ook bij zijn? Neem dan vóór 5 december contact op met Monique Jurgens (024-3232341). Als u vervoer nodig hebt, bel dan Marie-José Feitz van de Ziekengroep (06- 53732413).

17 december 2022 t/m 8 januari 2023, Feest van Licht in Museumpark Orientalis. Voor een bijzondere (avond)wandeling, ontdek diverse activiteiten, kijk naar Kerstmis vanuit verschillende perspectieven, doe een speurtocht met de kinderen, of bezoek de traditionele kerststallen tentoonstelling. Kijk op: www.feestvanlicht.nl . Ook ’s avonds geopend.

Zondag 18 december, vanaf 16:00 Kindje zoeken in de Cenakelkerk. Op het programma staan een kerstconcert door Pieter Gijsberts in de Cenakelkerk. Tijdens het traditionele kerstspel gaan de kinderen samen met Simon op zoek naar zijn weggelopen schaapje en vinden dan …. Na afloop chocolademelk en kampvuur op het kerkplein! Breng je een zaklantaarn of lampion mee?

Zaterdag 24 december, 17:30 – 18:30 Herdertjesmis in de Cenakelkerk. Tijdens deze kinderkerstviering wordt het kerstverhaal door kinderen gespeeld en gezongen. Een mooi begin van de Kerstdagen.

Mooie Kerstdagen gewenst