• Dit event is voorbij.

Ondernemers netwerken in HLS iedere 1e vrijdagmiddag van de maand

februari 7 @ 17:00 - 19:00

- €5

Ondernemers in Heilig Landstichting opgelet:

2020: Kom netwerken in De Bosduivel iedere 1e vrijdagmiddag van de maand !

Het nieuwe jaar en het nieuwe decennium is van start gegaan. De dorpsvereniging wil in het nieuwe dorpshuis met een aantal nieuwe activiteiten starten. Een van die activiteiten is een maandelijks terugkerende korte netwerkbijeenkomst voor ondernemers uit ons dorp. Het lijkt ons goed om van elkaar te horen wat je doet en vooral ook waarbij we elkaar zouden kunnen helpen!
We zullen per bijeenkomst 1 of 2 mensen vragen om een korte presentatie te houden over hun ondernemerschap.

Aansluitend zal er een gezamenlijke maaltijd zijn waarbij de gezinsleden en iedereen uit ons dorp die daar zin in heeft bij kan aansluiten.

Heb je een (kleine) onderneming of ben je  ZZP-er? Dan ben je van harte welkom op de eerste netwerkbijeenkomst op vrijdagmiddag 7 februari 2019 van 17.00 uur tot 19.00 uur.

Meld je meteen aan door je hieronder te registreren.

HLS onderneemt in De Bosduivel

Voor wie bedoeld: voor (kleine) ondernemers en ZZP-ers die in HLS wonen en/of werken.
Waar: De Bosduivel
Wanneer: vrijdag 7 februari van 17.00 uur tot 19.00 uur (inclusief gezamenlijke maaltijd)
Bijdrage: € 5,00 (inclusief 2 drankjes & de maaltijd aansluitend) per persoon.

Datum:
februari 7
Tijd:
Kosten:
Evenement Categorie:

Dorpshuis De Bosduivel (zaal 2)
Joanneslaan HLS

Dorpsvereniging
dorpsvereniging@gmail.com

Datum:
februari 7
Tijd: