Meedenken en mee doen met Orientalis !

juli 13 @ 19:30 - 22:00

In de laatste Oorschelp hebt u kunnen lezen over het dorpsadvies over Orientalis. Inmiddels zijn de nieuwe bestuurder en directeur aangetreden. Het advies vanuit ons dorp is in goede aarde gevallen.
Orientalis werkt na de heropening op 1 juni hard aan een aantrekkelijk zomerprogramma en nieuwe (culturele) activiteiten voor de korte termijn. Het museumpark kan uw betrokkenheid en inbreng daarbij goed gebruiken!

Op 13 juli, 19.30 uur kunt u nader kennismaken en verder meedenken over Orientalis.

De nieuwe bestuurder en directeur zullen zich voorstellen.

De projectgroep informeert u over hoe het advies tot stand is gekomen en over de stand van zaken.

Werkt u mee aan de uitwerking van de plannen op de korte termijn, zoals het Culturele zomerprogramma, het Feest van Licht en andere activiteiten?

Of denkt u mee over een sponsoringprogramma en over plannen op de lange termijn!

Bent u betrokken bij het museum? Wilt u meedenken, maar vooral ook mee doen? Dan bent u van harte welkom! En naast de vrijwilligers van het museum zijn ook nieuwe vrijwilligers van harte welkom.

Bijeenkomst ‘Meedenken en Mee doen’ 13 juli om 19.30 uur. Dorpshuis de Bosduivel. Grote zaal. Aanmelden bij Coosje Brunnekreeft, coosjebrunnekreeft@gmail.com, tel. 06 – 224 841 42

(vanwege Corona: max 30 deelnemers).

Datum:
juli 13