« Alle evenementen

• Dit event is voorbij.

Informatiemiddag Wet Maatschappelijke Ondersteuning

september 22 @ 14:00 - 17:00

In samenwerking met de gemeente en Forte Welzijn is er op 22 september een informatiemiddag over de mogelijkheden van de WMO. De Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) regelt hulp en ondersteuning voor burgers, zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen wonen en deel kunnen blijven nemen aan de maatschappij. Tijdens deze middag kunt u vragen stellen over de WMO en welke voorzieningen en vergoedingen hierbij horen. U bent van harte welkom in de Bosduivel.

Aanmelden: Omdat in ‘de Bosduivel’ maximaal (zit)plaats is voor 60 à 70 personen en ook andere inwoners van de Heilig Landstichting welkom zijn, verzoeken wij degenen die geen lid zijn van de Vereniging 50Plus zich op te geven bij het secretariaat via e-mail kbo.hls3@gmail.com of telefonisch 06-22124509. U bent van harte welkom in de Bosduivel.

De bijeenkomst begint om 14:00 uur

Het initiatief voor deze middag is genomen door de ‘Vereniging 50Plus Heilig Landstichting’ naar aanleiding van vragen van haar leden hierover. Het bestuur heeft vervolgens contact gezocht met  ‘Forte Welzijn’ en zij zijn bereid om nadere uitleg te komen  geven over dit onderwerp, dit in samenwerking met een of meerdere medewerkers van de gemeente, belast met de uitvoering hiervan.

Datum:
september 22