Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

UITGESTELD (ivm corona) Breien in een nieuw modern licht.

oktober 21 @ 14:00 - 16:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every month that begins at 14:00 on day Third of the month, repeating indefinitely

- Gratis

Beste mensen,

José van Egerschot heeft in overleg met Els de Witte besloten om deze bijeenkomst vandaar niet door te laten gaan vanwege de verscherpte coronamaatregelen. Houdt u de website in de gaten voor een nieuwe datum waarop deze bijeenkomst gehouden zal worden in betere tijden!

BREIEN IN EEN NIEUW MODERN LICHT.

 

In “de Oorschelp” van juni hebt u kunnen lezen over de mogelijke start van ’n breiclub: “vooral niet bedoeld als bezigheid voor ouden van dagen”, maar voor wie dan wel? Voor geïnteresseerden , die samen en onder leiding van José van Egerschot, een vroegere bewoonster van HLS met een passie voor breien,  eenvoudige, maar ook ingewikkelde dingen willen maken. Dat kan variëren van een warme shawl tot vesten of truien met mooie patronen, net wat ieder wil. Dit alles in een prettige  en ontspannen sfeer.

Met José is afgesproken dat zij  op woensdag 21 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in “de Bosduivel” zal zijn om kennis te maken met belangstellenden en eventuele vragen te beantwoorden. Ook zal zij laten zien hoe bijzonder breiwerk kan zijn.

Het is in ieder geval de bedoeling om elke derde woensdag van de maand ’s middags bij elkaar te komen. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal de bijdrage tussen € 5,- en € 7,50 per middag zijn. Dit is inclusief koffie/thee.

Laat u aan Els de Witte  (tel.0243241841,  email:  elsdewittevanderschoot@kpnmail.nl                                 weten of u belangstelling hebt en 21 oktober aanwezig wilt zijn.

Dit kan ook naar Francis Dekkers  ( tel.0243231308, email: penfdekkers@kpnmail.nl)

 

Gegevens

Datum:
oktober 21
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Gegevens

Datum:
oktober 21
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,