Doneer aan het Marikenhuis: kanker heb je niet alleen, kanker draag je samen..

Bericht van Gonny Delahaije

Hallo dorpsgenoten,

Zoals een aantal van jullie weten heb ik een voetreflex praktijk in de HLS, Delahaije Voetreflextherapie-Plus. Daarnaast ben ik op vrijwillige basis actief in het Marikenhuis. Een hele bijzondere plek! Ik laat mensen met kanker kennismaken met voetreflex. Helaas konden dit jaar door het Corona virus veel activiteiten in en ten behoeve van het Marikenhuis niet doorgaan.

Daarom heb ik mij als vrijwilliger van het Marikenhuis aangesloten bij KWF Kankerbestrijding voor de Huis in actie-campagne om geld op te halen voor het Marikenhuis, ontmoetingsplek voor iedereen die is geraakt door kanker. De coronacrisis treft immers ook het Marikenhuis, een vrijwilligersorganisatie die volledig afhankelijk is van giften en donaties. Daar waar het ziekenhuis zich richt op het fysieke herstel, zorgt het Marikenhuis voor de emotionele nazorg. Het is een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden.
Steun jij het Marikenhuis?
Ik hoop dat je me wilt helpen. Samen kunnen we het verschil maken voor mensen die te maken hebben met kanker. Iedere donatie is welkom, groot of klein. Ga naar
https://acties.kwf.nl/fundraisers/hetmarikenhuisnijmegen

Alvast heel erg bedankt voor je steun!
Groeten van Gonny Delahaije

“Kanker heb je niet alleen, kanker draag je samen”
www.marikenhuis.nl