Nieuws energielabels

Published on november 27th, 2017 | by Philip

INFORMATIEAVOND ENERGIEBESPARING – 29 NOVEMBER

Dorpsgenoten,

De werkgroep Duurzaamheid Heilig Landstichting wil jullie nogmaals attenderen op een zeer boeiende informatieavond in ons eigen Zaaltje over energiebesparing en over de diverse mogelijkheden die er zijn voor het opwekken van zonne-energie.

Wanneer is de avond voor jou interessant?

• Als je weet dat er voorafgaand aan het opwekken van energie nog van alles mogelijk is om minder energie te gebruiken maar je zeker wil weten of je niet toch wat mist,
  • Als je niet teveel zonnepanelen wilt maar passend bij jouw werkelijke verbruik,
  • Als je je al vaker hebt afgevraagd of het opwekken van zonne-energie iets voor jou zou kunnen zijn, maar je weet het niet zeker,
  • Als je eigen dak niet geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen, of je vindt het niet mooi maar je wilt wel graag zonne-energie kunnen opwekken,
  • Als je je graag over de streep wilt laten trekken met behulp van informatie en hulp van ervaren deskundigen,
  • Als je wilt weten of gezamenlijke aanschaf en plaatsing van zonnepanelen voordelig voor je kan zijn,
  • Als je graag wilt bijdragen aan een nog duurzamere Heilig Landstichting,
  • Als je toe wilt groeien naar een klimaatneutraal huishouden.

Kom dan woensdagavond 29 november naar ’t Zaaltje. We hebben een prachtig programma:

19.45 uur:           Inloop en ontvangst

20.00 uur:           Start programma door de werkgroep Duurzaamheid

20.05 uur:           Energiebesparing door inmeten en afstellen van je bestaande installaties en apparatuur. Deskundige: Joep van de Ven (CV-Tuning)

20.20 uur:           Zonnepanelen op je eigen dak met speciale aandacht voor aanpak met buurt- en dorpsgenoten. Deskundige: Willy Vos (Holland gaat Duurzaam)

20.35 uur:           Zonnepanelen op het dak van een ander via de Postcoderoos regeling met een energiecoöperatie. Deskundige: Jos van der Lint (Energierijck Berg en Dal)

20.50 uur:           Pauze

21.00 uur:           Speeddate met jouw favoriete aanpak, en mogelijkheden tot het maken van afspraken

21.25 uur:           Afronding

21.30 uur            Einde avond en met veel energie naar huis

Het is een strak programma dus het is fijn als jullie op tijd zijn.

Graag allemaal tot woensdag.

Groene groet, Werkgroep Duurzaamheid Heilig Landstichting

(Lies van Campen, Tiny Wigman, Philip Wolbert, Mark van ’t Hof, Helen van der Ven, Wim de Witte en Mireille Nefkens)