Gepubliceerd

Published on juli 25th, 2015 | by Philip

Feest in Heilig Landstichting! UITMARKT en BARBECUE (END OF SUMMER Dorpsborrel)

Het Bestuur van de Dorpsvereniging nodigt alle dorpsgenoten van harte uit voor de UITMARKT en Barbecue op zondag 30 augustus  in ’t Zaaltje. Een mooi moment om vakantieverhalen uit te wisselen en de vakantieperiode af te sluiten! We hopen op een levendige UITMARKT en gezellige barbecue.

UITMARKT (van 16.00 tot 17.30 uur)

Het programma voor het cursusjaar 2015-2016 van het Bosduiveltje is dan beschikbaar. Er zijn flyers per cursus. Wij hebben elke docent en alle actieve groepen uitgenodigd voor een presentatie. De kinderen kunnen zich laten schminken!

PROGRAMMA                DOCENT
Wijnproeverij Wijngilde
Cultuurcursus Marian Povel
Natuurwandelen Helen van de Ven
Digitale oppascentrale Isolde Smale en Lies van Campen
Yoga 50+Open les  van 15.15-15.45 uur in het Bosduiveltje Marianne Janssen
YogaOpen les van 15.45-16.15 uur in het Bosduiveltje Gemma van Os
BridgeClinic 1630-17.00 uur in ‘t Zaaltje Theo de Witte
Gymnastiek 50+ Alette Dikman
Aquarelleren, tekenen en schilderenPresentatie van schilderijen van cursisten Elly van Rossum
   Botanisch tekenen, expositie + kaartverkoop Marianne Verschoor
Voor ondersteuning door beroepskrachten Home Instead
Presentatie over nieuwe sociale- en gezondheidsontwikkelingen Sociaal team Groesbeek Noord

Aanmeldingen voor presentaties zijn nog welkom (mbartijn@gmail.com)

BARBECUE (vanaf 17.30 uur)

We vragen van de deelnemers aan de barbecue zelf iets lekkers mee te nemen (een salade, quiche, fruit, marshmallows etc). Wij zorgen voor vlees en brood. Vorig jaar was het erg gezellig en druk!  We zouden het heel leuk vinden als jullie allemaal weer komen. Neem ook uw vrienden, buren en vooral uw kinderen mee!

De barbecue (exclusief drankjes) is gratis voor leden van de Dorpsvereniging. Andere deelnemers vragen wij een bijdrage van 5 euro. Ook bij slecht weer gaat het door.

Aanmelden voor de barbecue kan tot zondag 23 augustus bij Margreet Mooren-Bartijn.

• per e-mail: mbartijn@gmail.com
  • telefonisch: 06-45541612
  • of door onderstaand strookje uit te printen en bij Margreet in de brievenbus te stoppen: Joanneslaan 15

%————————————————————————————————————————————-