Gepubliceerd

Published on oktober 25th, 2015 | by Philip

Enquête Leven in Heilig Landstichting – DE RESULTATEN!

Dorpsonderzoek

Op 21 oktober jl. zijn de resultaten van de dorpsgesprekken en de enquête gepresenteerd aan de gesprekleiders, de besturen van dorpsvereniging en ’t Zaaltje, en aan wethouder Thijssen. Die presentatie, en het eindrapport, kunt u hieronder aanklikken. Veel dorpelingen hebben hieraan meegewerkt. Veel dank daarvoor.

Presentatie “Op weg naar 2020”

Eindrapport

Op 11 november a.s. (20.00 uur in ’t Zaaltje) gaat het bestuur van de dorpsvereniging, samen met het bestuur van ’t Zaaltje verder in gesprek met ons, dorpsgenoten, om te onderzoeken wat de volgende stappen en/of volgende acties op basis van deze bevindingen zullen zijn. Via de dorpsmail is die uitnodiging al gestuurd, en het zal nog wel vaker langskomen. Wil er iets terechtkomen van al onze ideeën en wensen, dan zullen we dat dan ook met elkaar moeten aanpakken. Wij doen dan ook een dringend beroep op jullie die avond je eigen uitspraken te komen versterken.

Els de Witte – van der Schoot  &  Pim Spaan