Gepubliceerd ragout_pasteitjes_sla

Published on april 1st, 2017 | by Philip

UITNODIGING VOOR DE DORPSLUNCH OP WOENSDAG 5 APRIL 2017

Wat zijn wij verwend door Diane, Marcel en Natalia met de fantastische feestelijke High Tea.

Het ontbrak ons aan niets! Heerlijke zoete lekkernijen, zeer smakelijke hartige hapjes, het was in één woord geweldig.

53 Dorpsbewoners hebben zich in de watten laten leggen en genoten van deze aangeboden High Tea ter gelegenheid van het feit, dat Diane, Marcel en Natalia het bedrijf 10 jaar geleden hebben overgenomen van hun ouders. En met succes!

Alle gasten hadden 1 bloem meegenomen en daarmee hebben we een prachtig boeket bloemen aan kunnen bieden als dankjewel voor dit genereuse aanbod. Namens de Dorpsvereniging ontvingen zij een mooi verbronsd beeldje met als titel: Gebundelde Kracht. Het gaf mooi weer hoe wij met elkaar onze krachten bundelen om van Heilig Landstichting een mooi en betrokken dorp te maken, voor iedereen en door iedereen.

Nogmaals reuze bedankt en wij hopen nog vele jaren van jullie gastvrijheid te kunnen genieten.

• Tomatensoep
  • Brandade met schelvis en bloemkool (brandade is aardappelpuree, gemengd met witvis)
  • Koffie/thee

Plaats:       Hostellerie Rozenhof,  Nijmeegsebaan 114